Nieuws

Nieuwe Jumbowinkel in Purmerend

Jumbo Supermarkten opent op 18 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Weeshuissteeg in Purmerend.

Jumbo in Purmerend

Purmerend,
Jumbo Supermarkten opent op 18 mei de deuren van haar nieuwe winkel aan de Weeshuissteeg in Purmerend. De nieuwe Jumbo wordt de tweede Jumbo winkel in de stad. Inwoners van Purmerend en omgeving hebben hier binnenkort volop keuze uit een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Bovendien profiteren klanten van de succesvolle Jumbo formule.

Ondernemer Jasmijn Uitendaal is trots op de nieuwe winkel en kijkt uit naar de opening: “Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Purmerend volop winkelplezier te bieden. Zij hebben straks ruimschoots keuze uit het gevarieerde assortiment in de nieuwe winkel,” vertelt zij enthousiast. “De nieuwe winkel zal straks extra veel vers te bieden hebben. Dan kunnen klanten terecht voor vers belegde broodjes, verse salades en heerlijke verse pizza’s. Wij gaan ervoor zorgen dat iedereen zich welkom voelt in onze winkel en stellen de klant écht centraal. Daarnaast krijgen klanten bij besteding vanaf €20,- aan boodschappen [1] het eerste uur parkeren in de Q-park Willem Eggert garage vergoed.”

Kennismaken met Jumbo formule

De nieuwe Jumbo winkel biedt een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Jumbo formule, verwacht , CEO van Jumbo Supermarkten. “We zijn er erg trots op dat we deze nieuwe Jumbo winkel in Purmerend openen. We streven naar meer dan 100 procent klanttevredenheid op basis van onze succesvolle Jumbo formule met de combinatie van een groot assortiment én de beste service én euro’s goedkoper. Deze ambitie kunnen we alleen waarmaken met het enthousiasme, de vakkundigheid en de inzet van onze medewerkers.”

7 Zekerheden

Jumbo gelooft dat boodschappen doen leuk kan zijn en wil klanten iedere dag verrassen met de unieke Jumbo formule. Klanten kunnen daarop rekenen dankzij de 7 Zekerheden. Dit zijn 7 unieke beloften én garanties die volledig in het teken staan van de wensen van de klant. Van de belofte ‘Vers is echt vers’ tot aan de belofte ‘Service met een glimlach’: Jumbo zet graag een stapje extra.

Enthousiaste medewerkers

De nieuwe Jumbo winkel is op zoek naar enthousiaste medewerkers. De wervingscampagne gaat nu van start. Meer informatie over werken bij Jumbo is te vinden op www.jumbowerkt.nl.
[1] Wettelijk uitgesloten artikelen zijn niet onderdeel van deze actie.

Vorig bericht Cultuurherstel helpt Filmhuis Alkmaar vooruit
Volgend artikel 15 faillissementen in Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Werkapp Maqqie blijft exponentieel groeien