Nieuws

Nieuwe kindvriendelijke horecalocatie Alkmaarderhout

Villa Zoethout opent vanaf 29 maart haar deuren.

Vila zouthout alkmaarderhout horeca

 

Alkmaar,  
Alkmaar mist al jaren een kindvriendelijke horecalocatie. Een groep Alkmaarse ondernemers speelden met de gedachte om een nieuw pannenkoekenrestaurant te openen. Toen het Hertenkamp – al jaren een begrip in Alkmaar – op de markt kwam hoefden zij dan ook niet lang te twijfelen: dit is dé plek voor Villa Zoethout

Na een flinke verbouwing opent Villa Zoethout vanaf 29 maart haar deuren. Dit nieuwe horecaconcept is kindvriendelijk en spreekt tegelijkertijd ook een breder publiek aan. Niet alleen beperkt tot traditionele pannenkoeken, maar een moderne en bredere kaart. Een plek waar je niet alleen kunt eten, maar ook heerlijk kunt borrelen in een ontspannen en groene setting. De Villa heeft inmiddels een gezellig team onder leiding van Michiel Visser, Daniel de Groot en Tilly van Dijk.

Ruimt 80 zitplaatsen

Villa Zoethout is de locatie waar gasten heerlijk kunnen vertoeven (met of zonder kids). Het interieur is eigentijds en kent 80 zitplaatsen. Buiten hebben we een voor Alkmaarse begrippen een uniek en zonnig terras met speelmogelijkheden voor de kinderen (zoals trampolines). De kaart bevat unieke gerechten in smaak en opmaak. Toegankelijk en toch met een twist die je mag verwachten van de bevlogen kok. Ook hebben ze uit meer dan tien soorten meel het lekkerste pannenkoekenbeslag gekozen.  Vanaf het voorjaar is ook de ijssalon aan de voorzijde geopend en kun je er terecht voor schepijs en ‘coffee to go’. Het restaurant en de ijssalon zijn op dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 tot 21:00 uur.

Vorig bericht Innovaties versnellen met 3D printing
Volgend artikel Statenleden buigen zich over verkeerssituatie bedrijventerrein WFO Zwaagdijk

Nu op WijNoordHolland