Samenwerking

One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas

Beide bedrijven zijn nu beter gepositioneerd om merken te helpen die streven naar duurzaamheid

One-Two.Agency wordt onderdeel van Baas & Baas

Amsterdam,
Baas & Baas Full Service Digital agency is verheugd om aan te kondigen dat One-Two.Agency, een maatschappelijk verantwoord marketingbureau, zich bij hen aansluit. Met deze samenwerking bundelen beide bureaus hun krachten om de volledige branding en marketing te verzorgen voor bedrijven die bijdragen aan een betere wereld.

Gouden combinatie

Baas & Baas heeft al jarenlang expertise opgebouwd in alle aspecten van digitale marketing, terwijl One-Two.Agency gespecialiseerd is in branding voor merken met duurzame ambities. Door deze samensmelting ontstaat er een gouden combinatie die beide bedrijven in staat stelt om hun klanten nog beter op de markt te positioneren en zich te richten op groei in het aantal merken dat een positieve impact wil maken.

Betere campagnes

De samenwerking zal onder andere resulteren in verbeterde prestaties van campagnes. One-Two.Agency is bekend om haar vermogen om organisaties te helpen het juiste verhaal te vinden en te vertellen, terwijl Baas & Baas deze branded stories verspreidt via digitale marketing. Beide bedrijven zijn ervan overtuigd dat hun samenwerking zal leiden tot een grotere impact en betere resultaten voor hun klanten.

Duurzaamheid voorop

Met deze fusie is Baas & Baas nu beter gepositioneerd om merken te helpen die streven naar duurzaamheid en positieve impact. Zowel Baas & Baas als One-Two.Agency kijken vol enthousiasme uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt.

Vorig bericht Nieuwe resultaten luchtkwaliteit Noord-Holland
Volgend artikel NORTVI opent nieuwe flagship store in Amsterdam

Nu op WijNoordHolland