Nieuws

Ontwerpbestemmingsplan ‘Transformatie Sorghvliet Andijk’

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Transformatie Sorghvliet Andijk’ ligt voor periode van zes weken ter inzage.


Wat houdt het bestemmingsplan in?

Het ontwerpbestemmingsplan gaat uit van de transformatie van het gebied rondom verzorgingshuis Sorghvliet in Andijk. Er worden 41 eenheden van het verzorgingshuis gesloopt en 32 woningen beschermd wonen komen daarvoor terug. Ook worden 24 jongerenwoningen gesloopt. Daarvoor in de plaats worden 32 appartementen voor een gemengde groep nieuw gebouwd.

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 14 juni is er een informatiebijeenkomst in het restaurant van verzorgingshuis Sorghvliet, Sorghvlietlaan 50, 1619 XC Andijk. De informatiebijeenkomst start om 19.00 uur. U bent van harte welkom.

Ontwerpbestemmingsplan bekijken?

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u van 8 juni tot 20 juli op de volgende manieren inzien:

Het ontwerpbestemmingsplan staat op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u zoeken op het identificatienummer of PlanID: NL.IMRO.0420.BPANDSORGHVLIET-ON01.
Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis van in Wognum.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

U kunt op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen tijdens de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt. Dit kan op de volgende manieren:

Schriftelijk: een schriftelijke zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met het ontwerpbestemmingsplan. U kunt uw zienswijze per post versturen aan de gemeenteraad van Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum, onder vermelding van nummer Z-18-027562. U kunt uw schriftelijke zienswijze ook als bijlage via de e-mail versturen. Dit kan naar info@medemblik.nl.

Mondeling: u kunt via telefoonnummer (0229) 85 60 00, een afspraak maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling voor het indienen van een mondelinge zienswijze.

Iedereen die een zienswijze indient, ontvangt een brief of e-mail met een uitleg over de procedure en wat de gemeente met uw zienswijze doet.

Vorig bericht Kandidaten burgemeester Enkhuizen
Volgend artikel Gemeente Velsen zoekt Senior Financieel adviseur

Nu op WijNoordHolland