Nieuws

Op 16 november viert Amstelveen de Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer.


Amstelveen – Op deze dag worden ondernemers in heel Nederland in het zonnetje gezet om ze te bedanken voor hun lef en doorzettingsvermogen en worden er door het hele land diverse activiteiten georganiseerd voor ondernemers

Wethouder Economische Zaken Floor Gordon: “Ondernemers leveren een belangrijke bijdrage aan de dynamiek en aantrekkelijkheid van de gemeente. Op ”De dag van de ondernemer’ bedanken wij hen voor hun durf en inzet”.

Ontbijtsessie “Succesvol Verbindenâ€

In Amstelveen start de dag met een door de Ondernemersvereniging Amstelveen georganiseerde ontbijtsessie “Succesvol Verbinden†bij Golfcentrum Amsteldijk. Sandrine Kwast van WEERinREGIE en één van de deelnemers aan ZAAI Amstelveen, neemt u onder de noemer “Big Five For Life†mee in de zoektocht naar uw vijf belangrijkste levensdoelen en laat u ervaren hoe deze methode je kijk op het leven kan veranderen. Wethouder Economische Zaken Floor Gordon schuift aan bij de ontbijtsessie. Meer informatie en opgeven via de agenda succesvol verbinden

Bezoek wijkwinkelcentra Groenhof en Van der Hooplaan

Tussen 10.15 en 12.30 uur bezoekt Wethouder Floor Gordon wijkwinkelcentra Groenhof en Van der Hooplaan. Daar zal ze met verschillende ondernemers in gesprek gaan en hen bedanken voor hun inzet.

Rondetafelgesprek Financiering & Groei

Van 13.00 tot 14.30 uur slaan de Gemeente Amstelveen en PIM Noord-Holland (www.pimnh.nl) de handen ineen om innovatieve en duurzame ondernemers verder te helpen met groeivragen tijdens lunch-rondetafelgesprekken in het Raadhuis. Heeft u een innovatief of duurzaam project opgestart? En heeft u een groeivraag? Tijdens deze gesprekken helpen adviseurs met een brede kennis van financiering u verder met concrete vragen over het groeien van uw onderneming. Meer informatie en aanmelden via Ronde Tafel Gesprek.

Vorig bericht Amsterdams onderzoek samenwerkingsverbanden ondernemers
Volgend artikel Bouw brug naar Galgeriet in Monnickendam begonnen

Nu op WijNoordHolland