Nieuws

Op 27 september wordt de Topvrouw 2018 bekendgemaakt!

Eugenie van Wiechen uit Haarlem is een van de drie finalisten voor de verkiezing van de Topvrouw van het Jaar 2018.


Tijdens een feestelijke dinerbijeenkomst op 27 september wordt De Hallen Studio’s in Amsterdam de Topvrouw van het jaar 2018 bekend gemaakt.

De winnares van de prestigieuze titel Topvrouw van het jaar wordt bekend gemaakt in het bijzijn van 300 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, non-profitorganisaties en overheid.

Het thema Gelijkheid loopt als een rode draad door het programma heen en Kim Putters (Directeur Sociaal en Cultureel Planbureau) is bereid gevonden als keynote speaker zijn licht over dit thema te laten schijnen.

Er worden ieder jaar 10 topvrouwen genomineerd en de 3 finalisten dit jaar zijn:

  • Annemieke den Otter, Chief Financial Officer bij Ordina
  • Margaret Versteden, Chief Commercial Officer bij Bol.com
  • Eugenie van Wiechen, Algemeen Directeur bij FD Mediagroep

De verkiezing, die dit jaar voor de veertiende keer wordt gehouden, komt voort uit de gedachte dat het belangrijk is een platform te creëren waarop vrouwelijke directieleden in Nederlandse bedrijven c.q. organisaties aandacht krijgen, zichtbaar zijn en daarmee de functie als rolmodel kunnen vervullen.

Jury

Naast Pamela Boumeester (voorzitter) bestaat de jury dit jaar uit Ingrid de Graaf (Topvrouw van het jaar 2017), Ingrid Thijssen (Topvrouw van het jaar 2016), Jacques van den Broek (CEO Randstad Holding) en Eelco Hoekstra (CEO Vopak)

De Young Talent Award

Ieder jaar wordt er ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan een jong vrouwelijk talent (max 31 jaar).  De talenten worden door hun werkgever voorgedragen voor de award, omdat zij  in de organisatie worden gezien als toekomstige topvrouw. Op 27 september worden de 3 finalisten en de winnares bekendgemaakt.

Vorig bericht Servaas van der Ven verlaat Royal FloraHolland
Volgend artikel Aantal starters naar record van 150.000

Nu op WijNoordHolland