Persbericht

Partnership MultiTankcard en Terberg Leasing bevestigt nieuw tijdperk in mobiliteit

Samenwerking MultiTankcard en Terberg Leasing


HOOFDDORP/UTRECHT – MultiTankcard (MTc), marktleider op het gebied van mobiliteitspassen, heeft haar goede relatie met leasemaatschappij Terberg Leasing uit Utrecht contractueel bestendigd. Daarnaast begint Terberg Leasing een pilot met de nieuwe en toonaangevende MoveMove-oplossing van MTc.

Terberg Leasing, gevestigd in Utrecht, neemt de komende drie jaar tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten af van MTc. Met de overeenkomst wordt de samenwerking van de afgelopen jaren voor het eerst in een langjarig contract bestendigd. De deal vormt een bevestiging van de visie van MTc, dat de focus heeft verlegd van tanken naar totaaloplossingen voor mobiliteit.

Flexibel reizen

Terberg-CEO Rogier van Ewijk:
“De kijk op mobiliteit van MTc spreekt ons als moderne leasemaatschappij enorm aan.”

“In deze tijd draait het niet alleen meer om die tankbeurt. Ondernemers en particulieren zoeken vooral gemak en flexibiliteit. MTc biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zetten wij met MoveMove een grote stap naar flexibele mobiliteit voor private lease klanten.”

Trots

Patrick Roozeman, directeur van MTc, is blij dat zijn bedrijf top-10-speler Terberg Leasing voor langere tijd aan zich heeft kunnen binden. “Wij zijn er trots op dat dit geen partnership in woord betreft, maar een concrete samenwerking met doelstellingen in de vorm van een meerjarenovereenkomst,†aldus Roozeman. “Terberg Leasing heeft aangetoond een voorloper te zijn in de leasemarkt. Wij geloven dat deze samenwerking en de pilot met MoveMove hun positie verder zal versterken.â€

Mobiliteit voor de zakelijke professional

De pilot met MoveMove richt zich op de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke professional. Het product, gelanceerd in februari 2018, is in verschillende opzichten uniek in de wereld van mobiliteit. De oplossing biedt niet alleen flexibiliteit in reizen, maar ook in abonnementsvorm. De kosten bedragen € 5,95 per pakket per maand en er wordt geen voorschot of borg gerekend. Ook is het abonnement per maand opzegbaar. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, tot op het niveau van individuele medewerkers.

Roozeman: “Met MoveMove en de pilot laten wij zien dat we adequaat reageren op veranderende klantbehoeften, maar ook dat de markt echt klaar is voor MoveMove. Dit is een nieuw tijdperk in mobiliteit. Het is geweldig om daarin samen met Terberg Leasing het voortouw te nemen.â€

Over MTc

MultiTankcard, gevestigd in Hoofddorp, is de grootste én voordeligste aanbieder van mobiliteitspassen in Nederland voor zzp’ers, mkb’ers, mobiliteitsmanagers en leasemaatschappijen. Met MoveMove biedt MTc een nieuw platform voor alle vormen van zakelijk reizen: van de auto en OV tot taxi en leenfiets. Meer informatie is te vinden op www.mtc.nl en www.movemove.com.

Over Terberg Leasing

Terberg Leasing is onderdeel van Terberg Group, een familiebedrijf met 145 jaar ervaring in de automotive-sector. Met ruim 120 enthousiaste medewerkers draagt Terberg Leasing dagelijks bij aan de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteitsoplossingen voor ondernemers. Meer informatie op www.terbergleasing.nl.

Vorig bericht Fastned groeit 140% in eerste kwartaal
Volgend artikel Provincie Noord-Holland zoekt startups

Nu op WijNoordHolland