Award

Praxis Heemskerk wint ‘Beste Winkelteam van het jaar 2022’

Prijs jaarlijks uitgereikt door Praxis op Praxis Dag

Praxis Heemskerk Beste Winkelteam

Team Praxis Heemskerk

Heemskerk,
Praxis Heemskerk heeft vorige week de prijs ‘Beste Winkelteam van het jaar 2022’ gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Praxis tijdens de Praxis Dag. Op deze dag komen alle Praxis Winkelmanagers en de collega’s van het hoofdkantoor samen om terug te blikken op de successen van het afgelopen jaar en nieuwe plannen voor de toekomst te bespreken.

Klantenservice

Het Management Team van Praxis prees de winkelmedewerkers van Praxis Heemskerk voor hun klantenservice, productkennis en hun vermogen om klanten te inspireren. Daarnaast waren de resultaten van het jaar 2022 volgens het Management Team erg indrukwekkend.

Trots

“Wij zijn ontzettend trots op ons team,” aldus Winkelmanager René Poel. “Deze prijs is het resultaat van het harde werk en de toewijding van al onze medewerkers. Onze klanten staan altijd op de eerste plaats en ons team doet er alles aan om hen tevreden te stellen en te inspireren. We zijn blij dat dit erkend is en we zullen ons blijven inzetten om de beste service en kennis te bieden aan onze klanten.”

Vorig bericht Bouw scholencomplex Landtong feestelijk van start
Volgend artikel Apollo introduceert nieuwe Griekse bestemmingen en stadshotels

Nu op WijNoordHolland