Innovatie

Provincie Noord-Holland helpt ondernemers opnieuw groeien

28 ondernemers geselecteerd voor ondernemersprogramma

Provincie helpt ondernemers groeien

De provincie Noord-Holland heeft 28 ondernemers geselecteerd die in het ondernemersprogramma GO!-NH gaan werken aan het versneld op de markt brengen of verder laten groeien van hun duurzame innovatie of onderneming. De 28 initiatieven zijn gekozen als meest kansrijke uit 50 aanmeldingen. 

Met het GO!-NH programma helpt de provincie Noord-Holland startups en mkb-ers die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien. De geselecteerde ondernemers gaan de komende drie maanden onder begeleiding van verschillende coaches aan de slag om hun bedrijf naar een volgende fase te brengen. De startende ondernemers in het traject GO!-NH Accelerator en de al iets gevestigde ondernemers in het traject GO!-NH Growth.

Marije Remigius van CircuLeren is 1 van de 28 geselecteerde ondernemers: “Ik ben een maker en denk te doen wat goed is vanuit mijn boerenverstand, maar juist die professionals erbij met nieuwe inzichten of voorbeelden van andere businessmodellen kunnen ons heel erg helpen.”

Speciale partnerplekken

De provincie Noord-Holland stelt 20 gratis plekken voor GO!-NH beschikbaar. Regionale samenwerkingspartners Gemeente Alkmaar, H20 Esports Campus, Investa Expertise Centrum en Amsterdam Donut Coalitie stellen de overige 8 plekken beschikbaar voor ondernemers binnen een specifiek thema of in een specifieke regio.

 

Vorig bericht Branding a Better World wordt onderdeel Whello
Volgend artikel TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023

Nu op WijNoordHolland