Nieuws

Van uitdaging naar waardegroei in coronatijd

Om de impact van Covid-19 op ondernemers in de regio te achterhalen, heeft Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord een online enquête uitgezet.


Quickscan

Alkmaar
Deelnemers van de enquête krijgen de mogelijkheid om deel te nemen aan de ‘Waardegroei Covid-19 Quickscan’.

Deze quickscan is ontwikkeld door Next Level MKB en helpt ondernemers in Noord-Holland Noord in tijden van crisis uit de gevarenzone te komen én klaar te zijn voor de toekomst. NHN werkt samen met Next Level MKB om ondernemers in Noord-Holland Noord toegang te geven tot deze quickscan.

Er wordt in deze tijd niet alleen flexibiliteit maar ook veel creativiteit verwacht van ondernemers. Covid-19 heeft impact op het gehele bedrijfsleven en ondernemers stoeien met de vraag hoe zij de verschillende uitdagingen kunnen ombuigen tot kansen. Dit is waar Next Level MKB om de hoek komt kijken. Met de quickscan brengen zij de impact van Covid-19 op een onderneming in kaart en zetten dit om in kansen. Hoe zij dat doen? Door een korte, bondige en actiegerichte aanpak waarbij ze gebruik maken van de Waardepiramide, een beproefde methodiek om waardegroei te realiseren bij bedrijven.

Waar bestaat de quickscan uit?
1) De uitdaging en ambitie voor het bedrijf in de context van Covid-19
2) De strategische weerbaarheid van het bedrijf
3) Impact van Covid-19 op resultaat en waarde (korte en lange termijn)
4) Opties en keuzes voor de toekomst
5) Een daadkrachtig actieplan

Jouw routeplan om sterker uit de Covid crisis te komen

Ben jij een MKB ondernemer uit Noord-Holland Noord en wil je ons helpen de impact van Covid-19 op ondernemers in de regio in kaart te brengen én gebruik maken van deze quickscan? Klik dan op deze link en vul dan de enquête in. Geef aan het einde van de enquête aan dat je gebruik wilt maken van de ‘Waardegroei Covid-19 Quickscan’. Deze quickscan ter waarde van €2.500,- wordt je aangeboden voor een kleine bijdrage van slechts €250,-. Er zijn maar een beperkt aantal quickscans beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Vorig bericht Lastenverzwaring Amsterdam niet aanvaardbaar
Volgend artikel “De huidige crisis onderstreept het belang van betaalbaarheid woningen”

Nu op WijNoordHolland