Arbeidsmarkt

Recruiter Life Science introduceert vierdaagsewerkweek

Het initiatief is bedoeld om een gezonde werk-privé balans te bevorderen

Recruiter Life Science introduceert werkweek

Amsterdam,
Panda International, een toonaangevende Europese Life Science recruiter met een vestiging in Amsterdam, heeft haar propositie als werkgever uitgebreid met de invoering van een optionele vierdaagse werkweek voor alle werknemers, zonder loonsverlaging.

Panda International brengt professionals die naar innovatie streven in contact met toonaangevende Life Sciences-bedrijven over de hele wereld. Hiermee biedt het een optimale recruitment-ervaring aan professionals die zich inzetten om levens te verbeteren.

Het initiatief is bedoeld om een gezonde werk-privé balans te bevorderen en werknemers meer controle te geven over de manier waarop ze hun tijd managen. Een proef in maart jl. met de vierdaagse werkweek gaf de productiviteit een boost: de consultants van Panda International behaalden een recordpercentage van 185% van hun maandelijkse targets.

Panda International mede-oprichter en COO Daisy Tazelaar:

“Hoewel het de afgelopen twee jaar een uitdagende tijd was voor organisaties wereldwijd, zagen wij de pandemie als een kans om ons nog meer te richten op de behoeften van ons personeel en de betrokkenheid van onze medewerkers. Met de invoering van de vierdaagse werkweek, hopen we de mentale gezondheid van onze werknemers positief te beïnvloeden en ervoor te zorgen dat ze gedurende de werkweek meer energie hebben en dus gelukkiger en productiever zijn. We weten dat als wij voor onze mensen zorgen, zij op hun beurt beter voor onze klanten en kandidaten zorgen en het algehele succes van ons bedrijf een boost geven.”

Naast de vierdaagse werkweek hebben de werknemers van Panda de optie één dag per week thuis te werken, om tegemoet te komen aan hun lifestyle en verplichtingen. Recruiter Life Science introduceert werkweek voor de werknemers zonder loonsverlaging.

 

Vorig bericht Vuurtoren 'Lange Jaap' Huisduinen (Den Helder) gered met composiet
Volgend artikel Mogelijkheden minder milieuhinder Kogerveldwijk (Zaandam) vragen meer uitwerking

Nu op WijNoordHolland