Award

Restaurant Bougainville door Tripadvisor uitgeroepen tot beste ter wereld

Nederlands restaurant uitgeroepen tot beste van de wereld

Restaurant Bougainville door Tripadvisor uitgeroepen tot beste ter wereld

Foto: Restaurant Bougainville

Een Nederlands restaurant uitgeroepen tot beste van de wereld op de grootste online review website Tripadvisor. De Travellers’ Choice Awards van Tripadvisor wordt uitgereikt aan de 1% beste restaurants ter wereld. Elk jaar worden een restaurant beloond met deze prijs, op basis van de beoordelingen op Tripadvisor die behoren tot de beste 1 procent van de wereld. Restaurant Bougainville is nu uitgroepen tot het beste fine dining restaurant ter wereld. Gezien nu het beste restaurant ter wereld zich bevind in hartje Amsterdam betekend dit een stapje hoger als de culinaire bestemming op wereld map.

Restaurant Bougainville is gevestigd in het luxueuze Hotel TwentySeven, aan de Dam, opende in 2017. Eind 2018 ontving de chef Tim Golsteijn een Michelinster. Tezamen met Maître Ronald Opten zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van het restaurant.

“Een grote eer dat wij op Tripadvisor uitgeroepen zijn tot het beste restaurant ter wereld. We realiseren ons dat wij nu schijnbaar door deze nummer 1 positie iets unieks hebben behaald, ons gedachte is altijd geweest dat wij ons best doen om gasten een heerlijke ervaring te geven, zodat een gast dit ervaart als een heerlijk avondje uit!”

Eric Toren, directeur/eigenaar Hotel TwentySeven en restaurant Bougainville

Wat vooral te danken is aan het geheel team die dagelijks de verwachtingen probeert te volbrengen op het gebied van de prijs-kwaliteitverhouding en service. Wat nu natuurlijk een uitdaging wordt gezien wij onze prijs-kwaliteitsverhouding gebaseerd hebben op 1 ster, maar men nu door deze erkenning misschien wel verwacht dat we 3 sterren hebben voor de prijs van 1 ster. Wij merken wel dat iedereen trots is die hier werkt aangezien we nu als nummer 1 van de wereld worden beschouwd en wij allemaal daar een steentje aan bij hebben gedragen.

Vorig bericht Ondernemend Dijk en Waard organiseert inspiratiesessie over AI
Volgend artikel Deuren open tijdens: Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Nu op WijNoordHolland