Nieuws

Lancering schrijfbedrijf Tekstclub in Monnickendam

Copywriter Martin Boomkens en journalist Jan Heemskerk bundelen krachten

schrijfbedrijf Tekstclub Monnickendam

Monnickendam,
Copywriter Martin Boomkens en journalist Jan Heemskerk starten samen het commerciële schrijfbedrijf Tekstclub. Met hun  ervaring en netwerk mikken Heemskerk en Boomkens primair op het bijstaan van bedrijven in het Midden- en Niet-Zo-Kleinbedrijf.

Ieder zijn vak

Heemskerk: ”Ieder zijn vak en dat van ons is schrijven. Wij helpen iedereen die niet kan schrijven maar wél iets heeft te vertellen” – gedreven ondernemers dus. Boomkens: ”We kunnen het zelf, we kennen iemand die het kan, of we vinden iemand die het kan in ons uitgebreide netwerk van getalenteerde schrijvende professionals.”

Passie voor schrijven

Heemskerk: ”Op die manier is er vrijwel geen vorm van schijven die voor Tekstclub te hoog gegrepen is: van persbericht tot nieuwsbrief, van bedrijfsbiografie tot brochure, van radiocommercial tot brandbook. Desnoods schrijven we ook nog de nieuwjaarsspeech van de directeur!” Waarom Tekstclub? Boomkens: ”Omdat we dol zijn op schrijven. Op het gevoel van letters die uit je vingers vloeien, gaandeweg woorden en gedachten vormen, die schijnbaar zonder tussenkomst van je hersenen, toch nog onverwacht precies zeggen wat je bedoelt.” Heemskerk: ”En het is leuk je constructief met andermans zaken te bemoeien en die ander te hepen in zijn kracht, zijn talent te kunnen staan, dat natuurlijk ook.”

Vorig bericht Samenwerking Roberto Payer en D&B The Facility Group
Volgend artikel Informatieavond Broodfonds Hoorn (28 april)

Nu op WijNoordHolland