Nieuws

Servaas van der Ven verlaat Royal FloraHolland

Chief Commercial Officer (CCO) Servaas van der Ven verlaat na 27 jaar Royal FloraHolland.


AALSMEER – Aanleiding is dat de afdeling Commercie vervalt en wordt vervangen door een afdeling Kwekersdiensten en een afdeling Markt & Verkoop. Eind 2018 verlaat Van der Ven de veiling.

De verandering van de organisatiestructuur van Royal FloraHolland was voor Servaas van der Ven, lid van het managementteam en verantwoordelijk voor Commercie, aanleiding om zich te bezinnen op zijn toekomst. Hij heeft het besluit genomen zijn carrière na het vormgeven van Kwekersdiensten buiten Royal FloraHolland voort te zetten.

De verandering van de structuur van de afdeling Commercie van FloraHolland hangt samen met de keuze van FloraHolland begin dit jaar om de strategie aan te scherpen en zich te positioneren als dienstverlener.

“Na ruim 27 jaar is het voor mij tijd aan een nieuwe fase in mijn leven te beginnen. Ik heb met ontzettend veel plezier en passie bij Royal FloraHolland gewerkt. Ik voel me verbonden met al die collega’s, kwekers en klanten waar ik mee heb samengewerkt in al die jaren. Met name de contacten met ondernemers en familiebedrijven heb ik altijd inspirerend gevonden. Dit hoop ik dan ook te combineren in een nieuwe toekomst. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om mijn club goed achter te laten. Tot 31 december zet ik mij dus nog voor de volle 100% in om als kwartiermaker voor Kwekersdiensten een mooie nieuwe organisatie neer te zetten. In die tijd hoop ik van zoveel mogelijk mensen persoonlijk afscheid te kunnen nemen.â€

Steven van Schilfgaarde: “Ik vind het ontzettend jammer dat Servaas onze organisatie gaat verlaten. Hij is echt een boegbeeld voor Royal FloraHolland en een vertrouwd gezicht voor klanten. Vanuit zijn carrièreperspectief begrijp ik zijn keuze. Ik ben Servaas erg dankbaar voor zijn verdiensten in al die jaren en de resultaten die hij heeft geboekt. Ik ben erg blij dat wij tot 1 januari 2019 nog van zijn kennis en expertise gebruik maken bij het vormgeven van de nieuwe afdeling Kwekersdiensten.â€

De wijziging in de structuur en de invulling van de nieuwe afdelingen wordt nog ter advies aan de nieuw te kiezen Ondernemingsraad voorgelegd.

Vorig bericht Focus Care kiest voor de outsourcing bij Giant ICT
Volgend artikel Op 27 september wordt de Topvrouw 2018 bekendgemaakt!

Nu op WijNoordHolland