Samenwerking

Solvinity helpt Kansspelautoriteit bij moderniseren van IT-omgeving

'We hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking'

Solvinity helpt Kansspelautoriteit bij moderniseren van IT-omgeving

Foto: Solvinity

Amsterdam,
Na een Europese aanbesteding is de keuze gevallen op Solvinity, leverancier van Secure Managed IT Services in Nederland, om de Kansspelautoriteit te voorzien van private cloud infrastructuur diensten en het verzorgen van applicatiehosting, beveiligingsdiensten en data- en werkplekbeheer. 

Pentests met Securify

Solvinity geeft aan een oplossing te bieden ‘die schaalbaar en flexibel is en die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van informatiebeveiliging’. Onderdeel is bijvoorbeeld het regelmatig uitvoeren van pentests op de IT-omgeving. Dit wordt verzorgd door Securify, het bedrijf waar Solvinity sinds 2021 een meerderheidsbelang in bezit.

CompuSmart

Om de werknemers te ondersteunen bij de adoptie van de nieuwe werkomgeving wordt samengewerkt met partner CompuSmart. Zij zullen onder regie van Solvinity de onboarding van de werkplekdienst begeleiden. De door Solvinity aangeboden diensten bieden volop ruimte voor innovatie en doorontwikkeling.

Solvinity verheugd met samenwerking

“We zijn erg trots op het winnen van de aanbesteding en het vertrouwen van de Kansspelautoriteit in onze dienstverlening. Solvinity begrijpt heel goed wat organisaties met hoge beveiligingseisen nodig hebben rondom security en compliance in de cloud en we zijn daarom extra verheugd om onze werkzaamheden voor de Kansspelautoriteit te kunnen starten. We hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking”, zegt Hans van den Broek, CEO van Solvinity.

Vorig bericht HubSpot CRM introduceert eigen AI-tool ChatSpot.ai
Volgend artikel Joost van Hest nieuwe CEO van Pandora Intelligence

Nu op WijNoordHolland