Nieuws

Start up van DJ Jean komt met nieuwe dating app

Dragzter zorgt ervoor dat je snel iemand kan ontmoeten, het nieuwe speeddaten. Je kunt de flirtradar op minder dan 100 meter zetten en ziet de singles om je heen

dating app dragzter dj dean
Amsterdam,
Met de nieuwe gratis App Dragzter zet DJ Jean de toon voor het nieuwe daten. De focus ligt op snel daten met singles in je directe omgeving zoals tijdens het uitgaan, in de supermarkt of gewoon op straat. Met de introductie van de flirtradar is het zichtbaar waar andere gebruikers zich bevinden. Er kan ook op kenteken van een auto, motor of scooter worden gezocht en geflirt. Dragzter, een initiatief van Jean en een compagnon, is na uitgebreid onderzoek ontwikkeld en nu klaar voor gebruik. De Amsterdamse startup heeft goed gekeken naar de nadelen van het huidige aanbod en het onderbuikgevoel van de 1.500.000 Nederlandse singles die een dating app gebruiken.

Het onderbuikgevoel is op te splitsen in verschillende factoren:

  • Fake profielen (bron: Radar );
  • Verborgen, hoge kosten (bron: Consumentenbond );
  • Verlopen en inactieve profielen;
  • De grootste ergernis, de nep profielen, is ook niet te filteren door de huidige aanbieders.

Bij Dragzter wordt dit simpelweg voorkomen door iedereen te laten betalen die daadwerkelijk contact wil leggen – maar dan voor een fractie van de gangbare tarieven. Daarbij dient het kenteken van een Nederlandse auto, motor of scooter te worden ingevoerd. Hiermee is een automatisch filter gecreëerd. “Omdat ik ieder weekend in het uitgaanscircuit draai, zie ik de laatste tijd een verschuiving in de manier hoe de mensen elkaar benaderen. Voorheen was het gebruikelijk om op elkaar af te stappen als je iemand leuk vond, nu is die actie vrijwel online geworden. De charme is eraf.” Aldus Jean – die met deze waarneming een nieuwe behoefte signaleerde.

“Dragzter zorgt ervoor dat je snel iemand kan ontmoeten, het nieuwe speeddaten. Je kunt de flirtradar op minder dan 100 meter zetten en ziet de singles om je heen. Stuur een flirt, en bij een wederzijdse flirt kan er worden gechat. En gelijk worden afgesproken, real life. Zit je thuis op de bank dan zet je de radar ruimer en kun je in heel Nederland zoeken. Wat ook cool is, is dat je iemand op kenteken kunt zoeken.”

Op de vraag of hij door ’the launch’ van Dragzter gaat stoppen als DJ reageert hij bondig; “No way. Ik draai volop en dat blijf ik doen – het is mijn passie. Sterker nog, we gaan voor onze Dragzter gebruikers speciale Dance & Date Clubnights organiseren met uiteraard DJ Jean & Friends.”

De app is vanaf nu beschikbaar voor IOS in de Appstore. Voor Android is de nieuwste techniek gebruikt, PWA (Progressive Web Application) Deze is rechtstreeks via de website te gebruiken.

dragzter filter

Dde nieuwe gratis App Dragzter. De focus ligt op snel daten met singles in je directe omgeving

Vorig bericht Bouw 345 appartementen aan de Naritaweg in Amsterdam van start
Volgend artikel Gemeente Medemblik zoekt meest duurzame ondernemers 

Nu op WijNoordHolland