Nieuws

Startersavond Ondernemersplein Amsterdam 15 mei

De ideale informatieavond voor startende ondernemers.


AMSTERDAM – Op 15 mei 2018 is er tussen 18.30 – 21.30 uur een (gratis) Startersavond op het KvK Ondernemersplein te Amsterdam.

Heeft u plannen om een eigen bedrijf te starten of bent u al gestart? Dan staat u voor een leuke maar spannende uitdaging, waarbij u veel zaken moet voorbereiden en regelen. Met welke regels krijgt u te maken? Welke mensen en partijen kunnen u helpen bij de start? Welke belastingvoordelen zitten er aan het ondernemerschap? Hoe komt u aan financiering? Zomaar wat vragen. Herkent u deze vragen? Kom dan naar de Startersavond van het KvK Ondernemersplein Amsterdam.

Ondernemers en deskundigen bieden een avond vol informatie, inspiratie en netwerken voor (aspirant) ondernemers. Tijdens deze avond is er ook een informatiemarkt met de partners van het KvK Ondernemersplein, zoals Gemeente Amsterdam, Belastingdienst, UWV, Stichting Ondernemersklankbord, Qredits, IMK, STOA, Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) en de Kamer van Koophandel. Zij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en informatie te geven.

Kortom een inspirerende avond met veel waardevolle informatie en nuttige tips. Deelname is gratis, maar u dient zich wel per persoon aan te melden in verband met een beperkt aantal plaatsen. Meld u direct gratis aan via kvk.nl/startersavondamsterdam Op deze pagina vind u ook het volledige programma. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, wilt u zich dan afmelden bij de organisatie?

Vorig bericht Eerste nieuwe windmolens draaien voor Royal Schiphol Group
Volgend artikel € 6.300.000,- kostende ovonde Langereis opengesteld voor transport

Nu op WijNoordHolland

ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

Werkapp Maqqie blijft exponentieel groeien