Event

Latere starttijd evenement Westfriese Alleskunner Ondernemer

Op verzoek van vele ondernemers naar 17:00 uur

starttijd Westfriese Alleskunner Ondernemer

Venhuizen,
Op verzoek van vele ondernemers is besloten om het evenement Westfriese Alleskunner Ondernemer later te starten. Zo hoeft niemand business te missen. Het evenement start nu om 17.00 uur. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

De Westfriese Alleskunner wordt georganiseerd door de OCW, HOC en OVW. Het evenement begint met maximaal 100 koppels en alle spellen worden in koppels gespeeld. Tijdens de eerste spellen zal niemand afvallen. Er worden meerdere spellen gespeeld, en hiermee worden punten verdient voor de halve finale. Degenen met de meeste punten gaan door tot er uiteindelijk een koppel overblijft. Zij mogen zich de Westfriese Alleskunner Ondernemer 2023 noemen.

Spellen doen en netwerken

Over de spellen kan niet zoveel verklapt worden, maar het heeft onder andere iets te maken met slingers en ballonnen, cadeautjes uitpakken en consumptiebonnen verzamelen. Naast deze spellen, biedt het evenement ook de kans om te netwerken met andere ondernemers. Deelnemers maken daarnaast kans op prijzen, zoals een elektrische fiets, en mogen het hele jaar gratis deelnemen aan activiteiten van de drie ondernemersverenigingen.

Ook voor supporters

Het evenement is niet alleen een dag voor deelnemende ondernemers, maar ook supporters kunnen genieten van een dag vol verrassingen. Alle aanwezigen kunnen genieten van de sfeer en hapjes en drankjes in de horecagelegenheid die zich in de bedrijfshallen van Langedijk Venhuizen bevindt. Na afloop van het evenement is er een DJ aanwezig.

Wie word de Westfriese Alleskunner?

Deelnemers kunnen zich als koppel van twee ondernemers of individueel (dan word je gekoppeld) aanmelden via de volgende link. Deelname kost 50 euro per persoon.

Vorig bericht Goede resultaten recycle-tarief in 2022 Medemblik
Volgend artikel Broodfonds informatiebijeenkomst Amsterdam 8 juni

Nu op WijNoordHolland