Nieuws

The Student Hotel Amsterdam City host de Forbes Under 30 Summit Europe

Van 5 tot en met 7 september vindt de eerste Forbes 30 Under 30 Summit Europe plaats in The Student Hotel (TSH) Amsterdam City.


In januari van dit jaar maakte Forbes bekend dat zij Amsterdam gekozen hebben als host stad en n.a.v. deze kwalificatie is de gemeente Amsterdam ook een officiële partner van de Summit geworden.

Het multimediale platform Forbes brengt jaarlijks een lijst uit met de 30 meest kansrijke talenten onder de 30 jaar binnen tien categorieën. De Under 30 Summit brengt deze community samen en bedient hen met een inhoudelijk en sociaal programma van talks, masterclasses, één op één ontmoetingen met investeerders en mentoren, netwerkbijeenkomsten en culturele activiteiten. De Summit biedt hiermee een podium aan internationaal toonaangevende denkers en ondernemers.

TSH Amsterdam City is de host hotelpartner van de Under 30 Summit en faciliteert van 5-7 september het overgrote gedeelte van het programma. Naast de opening vindt ook het hoofdprogramma en de Forbes Knowledge Day plaats in TSH. Op donderdag 6 september betreden diverse sprekers het podium, onder wie: Sebastian Siemiatkowski, co-founder en CEO van de Zweedse online betaalplatform Klarna; Jacob de Geer, co-founder en CEO van iZettle, het betaalplatform dat recent is overgenomen door PayPal; Negin Mirsalehi, social influencer ; Klaus Hommels, founder Lakestar en Ophelia Brown, founder van Blossom Capital. Ook ZKH Prins Constantijn draagt bij aan het programma en vertegenwoordigt hiermee het Nederlandse ondernemerschap.

Vrijdag 7 september staat in het teken van Social Development Goals (SDG’s). Op deze dag ondersteunt het hotel samen met Forbes de lancering van de Digital Society School (DSS). Tijdens de zogenoemde Forbes Knowledge Day komen de 17 SDG’s aan bod. Dit is lijn met de ambities van de DSS. Centraal thema is de positieve impact die technologie heeft op sociale en maatschappelijke vraagstukken. Tijdens BedTalks zullen o.a. Corrine Vigreux (co-founder TomTom) en David Arnoux (founder Growth Tribe) gematcht worden met kopstukken uit het Forbes netwerk.

Het programma en de kruisbestuiving met de Under 30 community zijn voor oprichter en CEO, Charlie MacGregor reden om gastheer te zijn:
“De synergie tussen deze community en onze ondernemende studenten, startups en co-worker community, maar ook de Amsterdamse start up community is perfect, we hebben ons als TSH dan ook ingezet voor de kwalificatie van Amsterdam als host stad. Wij geloven dat dit evenement inspirerend is voor de toekomstige Under 30 gemeenschap en dat het de gehele Amsterdamse Start Up community een kans biedt om zich internationaal te profileren. Ik ben bijzonder trots op de samenwerking met de stad en de vertegenwoordiging van ZKH Prins Constantijn namens de Nederlandse Startup community.

De TSH community bestaat voornamelijk uit studenten en co-workers die in een cruciale fase van hun leven zitten en die vaak keuzes moeten maken die toekomstbepalend zijn. Wij als The Student Hotel hebben de taak hen daarin te inspireren. Het event is een moment voor onze community om meer te leren over de prestaties van deze jonge leiders. Het programma van de Summit zal de nieuwe generatie inspireren.â€

Klik hier voor de volledige lijst met sprekers en meer informatie over de Forbes Under 30 Summit.

Vorig bericht Centralpoint wint de aanbesteding van de gemeente Utrecht
Volgend artikel Opening Gebouw C in Alkmaar: Innovatielab, incubator en ontmoetingsplek

Nu op WijNoordHolland