Nieuws

Treffer nieuwe Strategisch Partner AZ

Treffer Uitzendbureau en AZ hebben hun sponsorovereenkomst opengebroken en verlengd.


ALKMAAR - Met het tekenen van het nieuwe driejarige contract wordt het Heerhugowaardse bedrijf Strategisch Partner van de Alkmaarders. Treffer is al sinds 2013 aan verbonden aan het AZ Netwerk.

Treffer Uitzendbureau werd in 2013 lid van het AZ Netwerk. Als Partner in Business werd de uitzendorganisatie in 2016 eigenaar van een Business Room in het AFAS Stadion. Nu gaat Treffer verder als Strategisch Partner.

Van Wendel ‘Dankbaar en trots’

“Inmiddels bestaat Treffer ruim tien jaar”, zegt directeur Mireille van Wendel. “Ik ben dankbaar en trots dat we deze stap naar Strategisch Partner hebben kunnen maken. Ik ben blij met AZ en ontzettend trots op mijn team; samen staan we sterk!”

Eenhoorn: ‘Elkaar versterken’

“Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe overeenkomst”, reageert AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn. “Het is mooi dat het wederzijdse vertrouwen deze mooie invulling krijgt. We kijken er naar uit om ook de komende jaren de krachten te bundelen en elkaar te versterken in onze doelstellingen.”

Koster: ‘Bekend gezicht’

“Treffer is al jaren een bekend gezicht in het AZ Netwerk”, voegt Manager Commercie Michael Koster eraan toe. “Uit deze nieuwe overeenkomst spreekt veel vertrouwen, want het vorige contract liep nog één jaar door. Als AZ zijnde zijn wij dan ook ontzettend blij dat de handtekeningen nu zijn gezet en wij Treffer ook de komende jaren mogen begroeten in het AFAS Stadion.”

Meer dan een uitzendbureau

Treffer staat bekend als meer dan een uitzendbureau en bemiddelt in de branches bouw, administratie, logistiek, schoonmaak, groenvoorziening, productie, horeca & techniek. Het uitgangspunt is een optimale dienstverlening aan hun opdrachtgevers en goed werkgeverschap voor hun uitzendkrachten. In alle gevallen besteden zij persoonlijke aandacht aan hun relaties. En indien nodig, is Treffer dag en nacht bereikbaar. Zo spelen zij in op de hedendaagse arbeidsmarkt. Daarbij staan de begrippen flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid centraal.

Vorig bericht Amsterdamse ondernemers met ambities in het buitenland
Volgend artikel Wie wint de Tuinbouw Ondernemersprijs 2019?

Nu op WijNoordHolland