HR

Van der Valk Hotel Hoorn organiseert sollicitatiedag

Het draait tijdens deze dag om vinden van nieuw talent voor verschillende afdelingen in het hotel

 

Van der Valk Hotel Hoorn organiseert sollicitatiedagHoorn,
Op zondag 15 mei a.s. zullen van 13.00 uur tot 15.00 uur op afspraak sollicitatiegesprekken worden gevoerd met potentiële werknemers. Het draait tijdens deze dag om het vinden van nieuw talent voor verschillende afdelingen in het hotel.

Alle sollicitanten zijn van harte welkom in Tokan, een restaurant binnen het hotel aan de Westfriese Parkweg 1 in Hoorn. Zij worden vooraf aan hun gesprek ontvangen met een verfrissend welkomstdrankje. Door iedereen in het hotel te ontvangen, krijgen alle sollicitanten meteen een goed beeld van hun potentieel nieuwe werkplek. De sollicitatiegesprekken duren slechts een kwartier per kandidaat. Tijdens die 15 minuten kan iedereen kort en krachtig vertellen waarom hij of zij een waardevolle toevoeging is aan het team. Aansluitend aan de gesprekken vindt er nog een rondleiding plaats en krijgen de sollicitanten een goodiebag mee als dank voor het leuke gesprek.

Ervaring is geen must

Het hebben van werkervaring is handig, maar mensen zonder ervaring die wel de juiste mentaliteit hebben, komen ook zeker in aanmerking voor een nieuwe baan. Tijdens het aanmelden, kan iedereen die deze heeft, zijn of haar CV meesturen, maar ook dit is geen must.

Nieuwe werknemers verleiden

Het hotel probeert op verschillende manieren het bedrijf aantrekkelijk te maken voor werkzoekenden. De personeelsleden krijgen een ‘Family & Friends’-membercard die onder andere korting geeft op eten in het hotel-restaurant, restaurants van de Vapiano-keten en meer. Ook krijgen medewerkers van Van der Valk Hotel Hoorn korting op overnachtingen bij diverse andere Van der Valk Hotels.

Succesvolle formule

Het is overigens niet de eerste keer dat Van der Valk deze aanpak hanteert. Zo was de vorige editie in Lelystad al succesvol. Tijdens deze dag zijn maar liefst 50 van de 70 sollicitanten aangenomen.

Momenteel heeft de Van Der Valk-keten 64 vestigingen in Nederland, 13 in Duitsland, 9 in België, 2 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Bonaire en 1 in Curaçao.

Vorig bericht Incotec sponsort De Drom in Enkhuizen ook komende 3 jaar
Volgend artikel Meer dan 100 sprekers op Webfleet Mobility Conference

Nu op WijNoordHolland