Nieuws

Webinar – Beleggen om eerder te stoppen met werken

In het webinar leggen we uit hoe u het beste vermogen kunt opbouwen om financieel onafhankelijk te worden.


Volendam
Het pensioen van miljoenen mensen staat onder druk. In de eerste drie maanden van 2019 is de dekkingsgraad verder gedaald, waardoor een korting op de pensioen wel heel dichtbij komt. Eerder werd de AOW leeftijd al verhoogd van 65 naar 67. Steeds meer mensen willen niet langer afhankelijk zijn van anderen voor hun pensioen. Zij nemen het heft in handen om een zorgeloze oude dag te hebben. Hoe kunt u zelf zorgen dat u voldoende vermogen heeft om te kunnen stoppen met werken? Hoeveel vermogen heeft u daarvoor nodig? En hoe snel moet u beginnen met vermogensopbouw?

In het webinar leggen we uit hoe u het beste vermogen kunt opbouwen om financieel onafhankelijk te worden. We geven aan met welk bedrag u financieel onafhankelijk kunt zijn en hoeveel u apart moet zetten om dat doelvermogen te bereiken. We leggen uit waarom u door middel van beleggen wél eerder kunt stoppen met werken. Uiteraard staan we stil bij de risico’s en hoe u daar mee om kunt gaan.

Onderwerpen:

• Wanneer kunt u stoppen met werken
• Hoe bepaalt u het doelvermogen
• Welk bedrag moet u apart zetten
• Tips voor meer vermogensgroei
• Hoe belegt Care IS vermogensbeheer

Tijdens het Webinar is er voldoende ruimte om vragen te stellen.

Wie is Care IS vermogensbeheer?

Care IS vermogensbeheer is een professionele vermogensbeheerder uit Volendam. In de beleggersfilosofie van Care IS vormt vermogensbehoud de basis voor vermogensgroei. Klanten waarderen onze heldere beleggingsstrategie en persoonlijke benadering, waardoor Care IS inmiddels meer dan 265 miljoen euro beheert. Care IS vermogensbeheer is vanaf 2013 t/m 2018 ieder jaar door IEX media verkozen tot Beste Keuze Vermogensbeheerder van Nederland.

Vorig bericht De Media Balie Bussum sluit zich aan bij Abovo Media
Volgend artikel NLG Holland start project Bodem en Water met tien telers in Noord-Holland

Nu op WijNoordHolland