Nieuws

Wie wordt dé startende ondernemer van Wijdemeren 2018?

Gezocht: startende ondernemers.


Wijdemeren – De gemeente en Ondernemend Wijdemeren organiseren dit jaar de eerste editie van de Wijdemeerse ondernemersverkiezing. Dus bent of kent u een vooruitstrevende en betrokken ondernemer die in de afgelopen vijf jaar gestart is? Nomineer hem of haar dan snel!

Wethouder Jan Klink: “Wijdemeren is trots op haar ondernemers en de rol die zij in de dorpen spelen. Met deze ondernemersverkiezing willen we onze waardering laten blijken, maar hen ook stimuleren, inspireren en verbinden.â€

Thema

Het thema van de verkiezingen varieert. Nu zoeken we de beste startende ondernemer, maar een volgende keer kan het bijvoorbeeld de meest groene ondernemer of de meest sociale ondernemer zijn. Zo krijgen alle bedrijven een kans om mee te doen.

Wie nomineert u?
Wilt u iemand aandragen als beste startende ondernemer van Wijdemeren? Dat kan vanaf dinsdag 11 september tot en met zondag 14 oktober via www.wijdemeren.nl/ondernemervanhetjaar. Ondernemers kunnen zichzelf ook voordragen.

Finaleronde

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen op ondernemerschap, innovatief en onderscheidend vermogen, lokale betrokkenheid en groei- en marktpotentie. Zij selecteren drie kandidaten voor de finaleronde. Een online verkiezing (vanaf vrijdag 19 oktober) bepaalt vervolgens wie zich dé startende ondernemer van Wijdemeren mag noemen. De bekendmaking is op de Dag van de Ondernemer op vrijdag 16 november tijdens een mooi verkiezingsfeest voor heel ondernemend Wijdemeren.

Prijzen

De winnaar krijgt niet alleen extra publiciteit en waardering van de gemeente en Ondernemend Wijdemeren, maar ook de Wijdemeerse Ondernemer van het jaar-wisselbokaal, een lidmaatschap van Ondernemend Wijdemeren en een training /masterclass naar keuze ter waarde van 2500,- euro.

Vorig bericht Sterke miljoenennota vraagt om een ondernemend vervolg
Volgend artikel Aanbesteding project HOV Aalsmeer – Schiphol-Zuid kan van start

Nu op WijNoordHolland