Event

Hoorn 19 september ‘Wij gaan voor Energieneutraal’

NHN Business Awards en het Duurzaam Ondernemersloket hebben samen een interactief en prikkelend programma opgezet

­19 september hoorn 2022 energieneutraal
­Wij gaan voor energieneutraal met een vliegende start na de vakantieperiode. Het verduurzamen van onze bedrijventerreinen is actueler dan ooit. Daarom organiseren wij op 19 september een groots duurzaamheidsevent voor 250 ondernemers bij het Horizon College in Hoorn.

NHN Business Awards en het Duurzaam Ondernemersloket hebben samen een interactief en prikkelend programma opgezet. Hiermee willen we ondernemers informeren en motiveren om aan de slag te gaan met de energietransitie van hun eigen bedrijf. Daarnaast bieden we bedrijven die hen hierbij kunnen helpen een podium op onze energiebeurs. Het event vindt plaats in Hoorn en is daarom een extra kans voor Hoornse ondernemers om aan te haken. Zo hebben koplopers als ABOVO en Beerepoot Automatisering zich al gemeld. De HOC ondersteunt het event.

Het programma

Zoals gezegd is het programma interactief en prikkelend. Met Bas van Abel, oprichter van Fairphone als aansprekende keynote speaker en Derek Groot, die ons alles komt vertellen over onze CO2 footprint. Een beurs door ondernemers die werkzaam zijn in de energietransitie en networking tables met de 10 finalisten van de Thema Award Energietransitie van de NHN Business Awards. Bovendien worden deze avond ook de finalisten van de NHN Business Awards 2022 bekend gemaakt!

Datum: maandag 19 september 2022
Tijd: 19:00, inloop vanaf 18:30
Locatie: Horizon College, Maelsonstraat 24, Hoorn

Aanmelden als bezoeker of standhouder kan via: https://duurzaamondernemersloket.nl/inspiratie

Vorig bericht Regionaal samenwerken aan toekomst Kop van Noord-Holland onder de naam ‘Samen op Kop’
Volgend artikel Symposium IDEA (Alkmaar) 'Energietransitie is mensenwerk'

Nu op WijNoordHolland